Fleksible boligløsninger

Noen ganger strekker ikke de vanlige boligløsningene til. Da kan våre moduler bidra til å gi husrom til dine ansatte.

Her er noen tilfeller der våre modulbygg er optimale:

• Behov for høyere overnattingskapasitet og sengeplasser
• Når det er langt fra hoteller eller andre overnattingsfasiliteter
• Etablering av boliger i nærheten av prosjektet ditt
• Behov for kostnadseffektive boløsninger i storbyområder

Høy standard og fleksible løsninger.

Så lenge bakken er jevn og hard, og det er mulig å koble til strøm, vann og kloakk, kan boligmodulene våre settes opp nesten hvor som helst. Raskt og enkelt kan vi ordne med overnattingsplasser til så mange du ønsker – fra 10 til flere hundre. Hvert rom er utstyrt med dusj og toalett, skrivebord, seng, lenestol og garderobeskap. Mer, eller annen, innredning er tilgjengelig som ekstrautstyr.

For sikkerhetens skyld

Sikkerheten for de som oppholder seg i modulene er viktig. De er utstyrte med rømningsalarm, separate låser til hvert rom og rømningstrapper.

Våre moduler

Boligmoduler

Ramirent Temporary Space (RAMIRENT MODULE SYSTEMS) er spesialister på alle typer midlertidige boligløsninger. De kan settes opp for kortere eller lengre tid, tilpasses for mange eller bare noen få personer, og alle slags bransjer. Vi designer planløsningen helt etter dine behov og leverer nøkkelferdige boligløsninger.

Vi har kunnskap om hvilke utfordringer som kan oppstå når folk bor, arbeider og omgås tett med kolleger fra ulike kulturer og nasjonaliteter. Våre mål er å skape koselige hjem og effektive arbeidsmiljøer. Derfor lager vi boligmoduler der man kan hvile og være privat, men også ha sosialt samvær og drive rekreasjon. Modulene er bygget etter de nyeste standardene og krav for energi og teknologi. Vårt høye fokus på helse og sikkerhet gjør at boligmodulene er utstyrte for å oppfylle kravene til både ergonomiske og sikre boliger.

Tekniske data

Areal:25,5 m2
Areal inne:18,8 m2
Lengde:8500 mm
Bredde:2995 mm
Bredde med utvendige veggblokker:2995 mm
Høyde:2475 mm
Takhøyde inne:2475 mm
Vekt:3500-7000 kg