Helsetjenestemoduler

God sikkerhet og funksjonalitet for ansatte og brukere er viktig når eksisterende anlegg er under ombygging eller vedlikehold. Helsetjenestemodulene våre sikrer kontinuitet i virksomheten, og kan etableres raskt, enkelt og økonomisk.

Ulike behov, skreddersydde løsninger

Modulene kan enkelt plasseres i tilknytning til eksisterende bygg eller sammen med andre moduler. Løsningen er svært fleksibel og kan huse f.eks:

• Bedriftshelsetjeneste
• Laboratorium
• Treningssenter
• Operasjonsstuer
• Helsesenter
• Aldershjem

I tillegg til et standardoppsettet kan man velge flere alternativer som gir optimal komfort og godt miljø.

High-Class moduler

Modulene våre er av høyeste kvalitet, svært fleksible og kan skape miljøer som gir de beste forutsetningene for bedriften. For eksempel er det mulig å bygge i høyden, og våre moduler tåler montering opp til fire etasjer.

High Class-modulen er tilgjengelig innenfor to anvendelsesområder: Med en innvendig takhøyde på 270 cm, er lokalene luftige, og atmosfæren behagelig. Ventilasjon med varmegjenvinning inngår som standard, og valgfritt kan systemet kompletteres med komfortkjøling. Systemet er også tilpasset for fjernvarme. Installasjon av telekommunikasjon, data og alarmer koordineres av våre kunnskapsrike medarbeidere.

Tekniske data

Areal:28,6 m2
Areal inne:26,6 m2
Lengde:9600 mm
Bredde:2980 mm
Bredde med utvendig veggblokker:3250 mm
Høyde:3400 mm
Takhøyde inne:2700 mm
Vekt:3500-7000 kg

Maxi-modulen

De fleksible Maxi-modulene våre har en standard som er nesten lik standarden i permanente bygg. Modulen er først og fremst ment for kontorer. Den er svært fleksibel og kan i stor grad tilpasses etter virksomheten.

Vi vet hvor viktig arbeidsmiljøet er for brukernes trivsel, og derfor er høy kvalitet og gjennomtenkte detaljer sentralt i våre løsninger. Den innvendige takhøyden er 270 cm, noe som skaper en luftig og behagelig atmosfære. Ventilasjon med varmegjenvinning inngår som standard. Som et alternativ kan systemet suppleres med komfortkjøling, installasjon av telekommunikasjon, data og alarmer – der alt koordineres av våre kunnskapsrike medarbeidere.