Rom når du trenger det

Trenger du rask og kostnadseffektiv etablering av en hotelløsning? Boligmodulene våre gir deg den komfortable og funksjonelle innkvarteringen du ønsker.

Et hotell er mer enn bare rom

Boligmodulene kan enkelt settes opp for løsninger for 10 personer og opp til flere hundre rom. Som standard har hvert rom dusj, toalett, skrivebord, seng, lenestol og garderobe.

I tillegg til rommene, tilbyr vi et fleksibelt utvalg av komplementære fasiliteter. Vi tilpasser løsningen ut fra dine behove og antall gjester.

• Matsal, servering, kjøkken
• Vaskeri
• Resepsjon
• Sikkerhetstjenester
• Treningsrom og badstue
• TV-rom

Lokalene kan enkelt suppleres med noen tilvalg som øker trivselen og komforten enda mer.

Våre moduler

Boligmoduler

Ramirent Temporary Space (RAMIRENT MODULE SYSTEMS) er spesialister på alle typer midlertidige boligløsninger. De kan settes opp for kortere eller lengre tid, tilpasses for mange eller bare noen få personer, og alle slags bransjer. Vi designer planløsningen helt etter dine behov og leverer nøkkelferdige boligløsninger.

Vi har kunnskap om hvilke utfordringer som kan oppstå når folk bor, arbeider og omgås tett med kolleger fra ulike kulturer og nasjonaliteter. Våre mål er å skape koselige hjem og effektive arbeidsmiljøer. Derfor lager vi boligmoduler der man kan hvile og være privat, men også ha sosialt samvær og drive rekreasjon. Modulene er bygget etter de nyeste standardene og krav for energi og teknologi. Vårt høye fokus på helse og sikkerhet gjør at boligmodulene er utstyrte for å oppfylle kravene til både ergonomiske og sikre boliger.

Tekniske data

Areal:28,6 m2
Areal inne:26,6 m2
Lengde:9600 mm
Bredde:2980 mm
Bredde med utvendige veggblokker:3250 mm
Høyde:3400 mm
Takhøyde inne:2700 mm
Vekt:3500-7000 kg